Керрі Бредшоу могла виявитися вдовою в «Сексі у великому місті 3»

22.11.2018, 21:58

Творці серіалу «Секс у великому місті» все ще не можуть приступити до зйомок третього повнометражного фільму. Актриси Синтія Ніксон і Кім Кетролл відмовилися від участі в проекті, тому прем'єра картини продовжує відкладатися на невизначений термін. Цими вихідними творець підкасту Origins Ендрю Міллер розповів про ранню версію сценарію, в якій героїні Сари Джесіки Паркер довелося б назавжди попрощатися з чоловіком своєї мрії.

Відносини Керрі Бредшоу і Містера Біга ніколи не були стабільними і безхмарними, але в третьому фільмі творці збиралися піти на рішучий крок. За словами Міллера, герой повинен був померти від серцевого нападу ще на початку сюжету, щоб потім зосередити увагу глядачів на стражданнях його коханої. Саме факт того, що персонаж Паркер стане в центрі історії, за чутками, допоміг Кім Кетролл прийняти остаточне рішення покинути проект.

Міллер також заявив, що виконавець ролі Містера Біга Кріс Нот готовий приступити до зйомок у третьому фільмі, незважаючи на те, що попередні частини йому не сподобалися. У шостому сезоні у героя вже були проблеми з серцем, і, можливо, сценаристи збиралися використовувати це, щоб зробити майбутню картину найсентиментальнішою в серії. Коли почнуться зйомки нового проекту і чи відбудуться вони взагалі, залишається невідомим, повідомляє Попкорньюз.

Читайте АСН в Google News