Барі Алібасов одружився вшосте. Тепер на Лідії Федосєєвій-Шукшиній

20.11.2018, 23:30

За даними ЗМІ, знаменитий музичний продюсер Барі Алібасов одружився на актрисі Лідії Федосєєвій-Шукшиній. Треба відзначити, що в 1990-х Алібасов і Федосєєва-Шукшина жили в цивільному шлюбі. Зараз вони зійшлися вдруге. Їх союз був офіційно укладений в Кутузовському РАГСі Москви.

Представник та прес-секретар Барі Алібасова Людмила Миколаєва офіційно підтвердила "Дни.Ру" факт одруження. "Так, сьогодні вранці в Кутузовському загсі столиці вони розписалися. Обидва щасливі" - повідомила Ніколаєва. За визнанням самого продюсера, такої душевної близькості, довіри і щирості, як з Лідією Федосеевою-Шукшиною, у нього не було ні з ким ні до, ні після.

"Ми сьогодні постійно на зв'язку, - розповів" Дни.Ру "Барі. - Я, наприклад, був у вересні в Сочі, на фестивалі, а Лідочка - в холодній Москві, але по три рази на день постійно телефонували, обмінювалися новинами, я дізнавався, як справи у Маші, у Макара (дочка і внук актриси - прим. ред.). Вона – найближча мені людина".

Відносини ексцентричного керівника групи "На-На" і народної артистки РРФСР багатьом завжди здавалися дивними. Проте, вони були разом чотири роки. А внуки актриси і зовсім вважають Алібасова свої дідом.

В даний час 71-річний продюсер і його 80-річна дружина приймають поздоровлення від друзів, колег і шанувальників. Окремо свого наставника привітали учасники групи «На-на».

Читайте АСН в Google News