Для романтичних пригод не час: любовний гороскоп на 13 листопада

12.11.2021, 21:26

13 листопада найкраще провести зі своїми близькими і рідними. Можливо навіть, подумати про поповнення в сімействі (якщо, звичайно, ви – людина сімейна). А ось для романтичних пригод і нових знайомств завтра не на часі – в цьому сенсі день досить нудний.

Овен

Не бійтеся завтра бути непередбачуваним і оригінальним. Це дуже посприяє розвитку ваших відносин з вашою коханою людиною в правильному напрямку, яке влаштує не тільки вас і його, але і багатьох навколишніх вас людей, якщо не всіх.

Телець
Кажуть, що в парі один любить, а інший лише дозволяє себе любити. Ніхто не береться стверджувати абсолютну справедливість цієї фрази для всіх пар, але її актуальність для вас оскаржувати не візьмуться навіть зірки. Залишилося тільки з'ясувати, хто ж любить. Ви? Або вас?

Близнюки
Завтра вам доведеться досить довго переконувати вашу кохану людину в правильності тієї чи іншої дії, яку ви б хотіли, щоб він зробив. Невідомо, вийде у вас це чи ні, але, швидше за все, робити задумане вам доведеться самостійно. Налаштуйтеся на це заздалегідь.

Рак
Завтра ви з подивом зауважите, що почали забувати очевидні речі щодо звичок, уподобань та інших особливостей характеру вашої коханої людини. Доведеться або активно почати згадувати, або ж просити вашу половинку дещо вам нагадати – якщо це не викличе образ з її боку, зрозуміло.

Лев
Завтра ви для себе відкриєте якусь істину, яка давно вважається очевидною і всім зрозумілою. Однак ваша кохана людина буде радіти вашому відкриттю разом з вами і, можливо, навіть більше вас. Постарайтеся запам'ятати те, що вам в цей день відкриється, щоб використовувати це в подальшому.

Діва

Проведіть цей день разом з коханою людиною за переглядом якогось фільму або мультфільму. Зміст картини не так важливо – головне, ви будете сидіти разом, обнявшись, і дивитися в одну сторону, а це вже немало для того, щоб відчути себе єдиним цілим.

Терези
Завтра найкращий день для підбиття підсумків. Вам вдасться з'ясувати, чого ви досягли з вашою половинкою, які чекають вас перспективи, що у вас було хорошого і поганого і наскільки вам потрібно продовження ваших відносин. Оптимальніше підводити підсумки разом – об'єктивніше вийде.

Скорпіон
Красивим людям – гарні стосунки! Завтра ви будете найкрасивішою парою – і не тільки візуально. Подруги і друзі будуть показувати на вас пальцями і шепотіти своїм пасіям: «Ось бачиш, як буває ... А у нас ...» Продовжуйте бути зразком для наслідування! Так тримати!

Стрілець
У цей день вашій коханій людині буде як ніколи важливий ваш коефіцієнт інтелекту або, як його називають американці, IQ. Причомуне чисельне значення, а практичне застосування. І якщо раптом виявиться, що ви не знаєте очевидних речей, можете сміливо збирати валізи для термінового від'їзду з його серця.

Козеріг
Завтра зірки рекомендують вам бути кришталево чесним з вашою коханою людиною, бо в іншому випадку ваші відносини не матимуть ніякого сенсу. Якщо довіра в цей день покине ваш тандем, то і про сам тандем варто забути, як про приємний ранковий сон.

Водолій

У цей день ваша кохана людина не розумітиме жартів або буде, але дуже дивно і своєрідно. Доведеться вам бути максимально серйозним і точним у вираженні своїх думок і бажань, інакше ви можете справді не зрозуміти один одного і розійтися з відчуттям легкого взаємного непорозуміння.

Риби

Завтрашній день ясно покаже, як далі будуть розвиватися ваші відносини. Будь-яка сварка завтра призведе до великої кількості сварок в майбутньому. Тому чи не краще завтрашній день зробити радісним і романтичним, у всьому потурати своїй половинці, не дратувати її?

Читайте АСН в Google News