"Мені час. Я розчарувався": Соліст Rammstein прокоментував відносини з Лободою

02.11.2018, 18:26

Фронтмен німецької групи Rammstein Тілль Ліндеманн дав інтерв'ю російському ЗМІ. Тілль Ліндеманн відповів на питання про відносини зі Світланою Лободою.

Нагадаємо, співак з'явився в Москву відразу після того, як дізнався про госпіталізацію української співачки Світлани Лободи, з якої йому приписують роман. Днями він забрав Світлану з лікарні і вечір вони провели разом.

У Росії Тілль дав також інтерв'ю місцевим ЗМІ, журналіст якого поставив запитання про відносини артиста з Лободою: А про твою подружку Лободу, тебе можна запитати? На що Ліндеманн відповів так: Запитати можна, але я навряд чи відповім (Тілль посміхається). Та й взагалі, мені вже час йти"

"Я з часом розчарувався в коханні, воно приносить радість і одночасно завжди — розчарування. Люди, які шукають любов, — дурні. Любов сама знайде кожного, хоче він цього чи ні. Але найпрекрасніші вірші присвячені стражданням від нерозділеного кохання", - сказав співак на питання про кохання в його віршах.

Тілль Ліндеманн і Світлана Лобода Super Відзначимо, що чутки про роман Лободи і Ліндеманна ходять ще з того моменту, як артистка оголосила про свою другу вагітність.

Читайте АСН в Google News