Магнітні бурі у листопаді: в які дні варто бути особливо обережними

23.10.2018, 11:39

Поінформованість про геомагнітну обстановку на найближчий місяць дозволить вам заздалегідь підготуватися до несподіванок і капризам Сонця, а також поберегти здоров'я і загальне самопочуття.

Протягом усього листопада 2018 року Сонце помітно активізується, очікується кілька незначних, але тривалих магнітних сплесків.

А тому всім чутливим людям слід бути напоготові, щоб магнітні перепади не застали зненацька і не зіпсували стан здоров'я в останній осінній місяць.

Магнітні бурі у листопаді 2018 року по числах очікуються 5, 6, 9, 11, 14, 16, 18 і 22 числа. Магнітні бурі у листопаді можливі 3, 4, 15 і 30 числа.

Під час магнітних бур і серйозних геомагнітних коливань чутливі до них люди часто відчувають головний біль, безсоння, порушення роботи серцево-судинної системи, загострення хронічних захворювань, зниження працездатності, занепад сил, а також зміни настрою, стреси і депресії.

Як легше пережити магнітні бурі в листопаді 2018 року:

обмежте серйозне фізичне навантаження;

відкладіть на більш відповідний час роботу, що вимагає підвищеної уваги;

намагайтеся уникати стресових ситуацій, скандалів, з'ясування відносин;

частіше відпочивайте і бувайте на свіжому повітрі в ранкові та вечірні години; уникайте тривалого перебування на відкритому сонці, особливо влітку;

стежте за своїм самопочуттям, артеріальним тиском і виконуйте рекомендації лікарів; харчуйтеся правильно, особливо в дні магнітних бур, щоб знизити рівень холестерину в крові.

Рекомендується рослинна дієта, натуральні соки і відвари, молочна дієта і нежирне м'ясо. відмовтеся від алкогольних напоїв в період магнітних бур.

Читайте АСН в Google News