Давні стосунки дуже порадують: Любовний гороскоп на 27 вересня

26.09.2018, 23:16

Народна мудрість говорить: «Полюбити можна лише те, що знаєш». З цим твердженням можна посперечатися (а як же любов з першого погляду?), але тільки не завтра. Станом на 27 вересня зірки пророкують консерватизм у відносинах, так що можливість нових знайомств і відрядних романів мінімальна. Зате це прекрасний день для того, щоб насолодитися вже усталеними відносинами, наповнивши їх романтикою, ніжністю та іншими проявами істинної любові.

Овен

в цей день вам варто змусити себе не думати, а діяти так, як велить вам ваша інтуїція. Можливо, вона і помилиться кілька разів, але в порівнянні з голосом розуму вона буде діяти безпомилково. До речі, ваша кохана людина цілком може в цей день теж покластися на вашу інтуїцію.

Телець
завтра вас найменше цікавитиме думка вашої коханої людини з приводу того, що ви робите чи думаєте. Тому йому залишиться тільки поспівчувати: з його точкою зору ви рахуватися не будете. Можливо, все ж варто звернути на неї побільше уваги?

Близнюки

завтра вам дуже захочеться повернути свою стару любов, і ви використовуєте для цього всі доступні вам засоби. У хід підуть чарівні посмішки, нагадування про минуле, сумні зітхання і навіть шантаж. А чи впевнені ви, що вам все це так потрібно? .. Що не склалося – разом не склалося ...

Рак
завтра вам буде досить сумно згадувати про деякі моменти вашого спільного минулого з вашою коханою людиною. А раз так, можливо, і не варто цього робити?.. Зрештою, і хорошого у вас було чимало. І є зараз, інакше ви б не залишилися разом.

Лев
у цей день варто уважно прислухатися до всього, що говорить вам ваша кохана людина. Хоча б для того, щоб потім вам було, що йому відповісти, коли він буде питати, чому ви вчинили по-своєму, а не так, як він вам радив. До речі, слідувати пораді або не слідувати – вирішувати тільки вам!

Діва

не намагайтеся завтра звернути на себе увагу вашої половинки. Вона зайнята важливою справою, і якщо її відволікати – нічого крім роздратування ви не отримаєте. Потерпіть трохи: скоро її справи закінчаться, і тоді весь вільний час буде присвячено вам і тільки вам.

Терези
завтра ви спробуєте познайомити вашу колишню кохану людину з вашим нинішнім другом з метою створити з них благополучний тандем. Невідомо, що у вас з цього вийде, але хоча б свою колишню любов побачите і в черговий раз переконаєтеся в тому, що правильно зробили, що розлучилися. Або все ж ні?

Скорпіон

скорпіонам можуть запропонувати досить цікаву програму на вечір – доведеться вибирати між розвагою і необхідністю виконати обіцянку провести вечір з родиною. Якщо переможе почуття обов'язку – не робіть страдницьке обличчя. Насправді – ви нічого не втратите. Ваші друзі проведуть час не так вже весело.

Стрілець
завтра ваша кохана людина принесе вам стільки щастя, тепла і радості, що ви і подумати не могли, що стільки може бути у вашому житті, та й взагалі хоча б теоретично. Постарайтеся утримати його в руках, не розгубити і не розплескати.

Козеріг
завтра вашій коханій людині буде здаватися, що вона бачить вас наскрізь і розуміє все те, що ви хочете зробити і навіщо саме вам це потрібно. Постарайтеся не дуже сильно і голосно сміятися над її висновками, місцями наївними, місцями помилковими. Можливо, в чомусь вони виявляться правильними?

Водолій

завтра ваша кохана людина буде розуміти ваші слова зовсім не так, як вам би цього хотілося, а зовсім навіть мінливим чином, причому настільки мінливим, що довгими зимовими вечорами, згадуючи ваші розмови, ви будете дивуватися: ну з чого він це взяв?

Риби

завтра ви зрозумієте, що всі ті проблеми, які здавалися вам такими великими, важливими і значущими, насправді, не варті виїденого яйця і вирішуються за п'ять хвилин за допомогою вашої коханої людини або за десять – в гордій самоті. Можливо, краще ці нерви витратити на що-небудь інше?

Читайте АСН в Google News