Речі-вампіри, які накликають біду в оселю

14.09.2022, 23:30

У минулі століття людина завжди знала, які з речей «добрі», а які «злі», знав, що з якого матеріалу має бути зроблено. Сьогодні біоенергетика поступово відновлює ці багато в чому втрачені знання. Ось деякі практичні поради, які допоможуть зробити ваше життя безпечніше, краще, радісніше.

1. Статуетки голубів, ворон, сорок, болотних птахів, орлів, лелек приносять нещастя.

2. Статуетка слона з хоботом вгору (сурмить) - приносить в будинок удачу і допомагає перемогти недоброзичливців, а слон хоботом вниз (сплячий) - несе в будинок смуток, тугу, депресію, часті важкі думки, стреси.

3. Скульптура собаки або лева, що сидять на задніх лапах і з відкритою пащею, несе нещастя, бо притягує до себе нечисту силу, одночасно позбавляючи людину інтуїції.

4. Подарунки, що не припали до душі, принесуть нещастя, якщо від них не позбутися, бо подаровані з недобрими почуттями або з наклепів.

5. Картини, естампи із зображенням чогось дискомфортного для погляду порушують душевний спокій, заважають духовному вдосконаленню, послаблюють пам'ять.

6. Будь-яке зображення риб робить вас уразливими для пристріту, а також притягує до дому злодіїв.

7. Морські мушлі, які багато хто любить привозити як сувеніри з півдня, на жаль, теж приносять нещастя, оскільки призводять до погіршення роботи судин і серця.

8. Роги тварин можуть стати причиною втрати близької людини або розлуки з нею, провокують хвороби і душевні травми.

9. Гіпсові фігурки і статуетки погані тим, що заважають зосередитися на найголовнішому, відволікають від нагальних справ, послаблюють волю, відводять людину в світ ілюзій.

10. Посуд зі сколами і тріщинами втрачає енергетичну цілісність і, відповідно, порушує енергетику їжі, або знижуючи її енергетичну цінність, або роблячи її зовсім негативною. Їсти або пити з такого посуду - тільки шкодити собі.

11. Ножі, залишені на столі на ніч, акумулюють негативну енергію і притягують всяку нечисть, яка, отримуючи енергетичне підживлення від цього ножа, надовго залишається в будинку, порушуючи сон, спокій і затишок домочадців. Крім того, цей ніж стає небезпечним, бо ним легше нанести собі раптові і несподівані порізи. Такими ж властивостями володіють ножі з обламаними або вищербленими лезами. Їх не треба намагатися привести в порядок, а слід потайки закопати в землю.

12. Старі зношені капці або інше старе взуття потрібно викидати, а не складати в шафки, бо вони притягують до їхнього власника пристріт і наклепи.

13. Маленькі сільнички, з яких часто висипається сіль, і вона до того ж весь час накопичується на бортах, - теж річ у будинку небажана. Вони мають властивість провокувати сварки, інтриги, чвари і навіть скандали з бійкою, притягують злі плітки.

14. Китайські ліхтарики - аж ніяк не кращий елемент декору приміщень, бо вони викликають раптові необґрунтовані страхи і тугу.

15. Віник в будинку завжди символізує гроші, але тут є свої нюанси. Користуватися старим, стертим віником - значить, накликати банкрутство або довге безгрошів'я. Тримати старий віник у будинку - значить, накликати на себе збитки через хворобу. Підмітати підлогу ввечері за прикметою означає вимітати гроші з дому - достатку не буде. Тому споконвіку підлоги підмітали в першій половині дня.

16. Живі рослини, стебла яких увивають стіни (крім винограду), мають властивість притягувати до господарів будинку різноманітні хвороби.

Читайте АСН в Google News