На них можна сподіватися і з ними не засумуєш: З знаки Зодіаку, які краще за всіх вміють дружити

14.09.2018, 11:20

Друг пізнається в гороскопі? Або перевіряється за зоряною мапою? А може, час від часу впадає в затемнення? Або затуляє собою від ретроградного Меркурія?

Козеріг
Козероги завжди залишаються вірними своїм друзям незалежно від ситуації. Навіть якщо ви перестаєте дружити з ними, їхня вірність нікуди не дінеться, вони, як і раніше, будуть вам вірні.

Якщо ви переживаєте важкий період у житті, поговоріть зі своїм другом Козерогом про це. Є велика ймовірність того, що вони допоможуть вам розібратися. Побачивши, що ви досягли свого найвищого потенціалу, вони також відчувають себе успішними. Хіба це не підходить для риси кращого друга? Якби у всіх нас були такі великі друзі, сьогодні у світі було б багато успішних і щасливих людей.
Якщо серед вашої групи друзів є Козеріг, хаос і суперечки скоро зникнуть. Ці люди - об'єднують групу. Вони цінують дружбу і час, проведений разом.

Козероги дуже надійні, вірні і ще й трудоголіки. Таке поєднання звичок - серед інших - часто змушує інших судити їх надто жорстко. Що найголовніше, козероги ніколи не будуть вас звинувачувати ні за що!

Лев

Леви дуже унікальні і химерні люди. Лев оточує своїх друзів любов'ю і відданістю. Вони завжди будуть поважати ваші примхи, тому що їм подобається ваша унікальність.
Деякі люди живуть, але більшість виживає. Якщо ви відчуваєте себе мертвим всередині, вам треба провести трохи часу з Левом і ви зрозумієте, чому вони можуть бути прекрасними друзями. Ніхто не може захистити вас і подбати про вас як Лев.
Лев - один з найбільш спонтанних людей, з якими ви коли-небудь зіткнетеся. Тому, якщо ви тільки-що закінчили з іспитами або вам потрібен тайм-аут для себе, зателефонуйте своєму другові Леву, перш ніж дзвонити комусь іще. Вони також кумедні, ви не пошкодуєте, якщо проведете з ними час!

Рак
У раків є глибока материнська турбота майже для всіх. Вони подбають про найменші деталі: чи добре ви поспали вночі, чи не забули поснідати. Це так добре, коли у вас є друг, з яким ви можете поговорити про все. Раки говорять 5 мовами красномовно: російською, сарказм, ненормативна лексика, любов і прямота. Тому, коли ви хочете вирішити ваші проблеми з Раком, не чекайте, що вони скажуть вам те, що ви хочете почути. Вони розкажуть вам тільки те, що вам потрібно почути. Така жорстока прямота не спрямована на те, щоб завдати шкоди вашим почуттям, а просто для того, щоб надати вам якогось сенсу. Материнська природа Рака змушує їх піклуватися про своїх близьких, тому вони не хочуть вас поранити! Источник.

Читайте АСН в Google News