Порошенко сьогодні зустрінеться з директором IKEA

12.09.2018, 10:45

Президент Петро Порошенко, який напередодні повідомив, що шведський концерн IKEA таки прийде на український ринок, сьогодні зустрінеться з головним виконавчим директором компанії в Південно-Східній Європі Стефаном Вановербеке.

Петро Порошенко вважає, що візит на український ринок такої великої мережевої компанії є сприятливим сигналом для інших інвесторів.

"Україна довго чекала цієї новини, і за останні роки відбулося багато змін, які зробили відкриття IKEA в нашій державі можливим", - написав президент.

Нагадаємо, компанія планує відкрити свої перші магазини в 2019 році в Києві, а далі - по всій Україні. IKEA відома своїми порівняно недорогими і зручними товарами для дому, зокрема - меблями. Її магазини є в 40 країнах світу.

Раніше ASN розповідала, що мережа популярних у всьому світі магазинів H&M відкрила свій перший в Україні магазин. Він зайняв 2,9 тис. кв. м у київському ТРЦ Lavina Mall. Наступний відкриють в Sky Mall - на лівому березі столиці. Далі мережа почне відкривати магазини в регіонах нашої країни.

Читайте АСН в Google News