Що можна і чого не можна робити в середу

05.09.2018, 06:17

Чим відрізняється середа в астрології від всіх інших днів тижня? По-перше, в середу відбувається багато дрібних подій, які швидко змінюють одна одну. Все тому, що середовищем управляє найшвидша планета Меркурій. По-друге, в середу люди стають більш товариськими, допитливими, всіх тягне на розмову.

Це день обміну інформацією, постійного руху, вдалої торгівлі, перекусу на ходу, пліток, поспіху, суєти. У середу особлива атмосфера, не така, як в інші дні тижня.

Середа в астрології
Планета: Меркурій
Стихія: Повітря
Повітряний легкий Меркурій наділяє людей в середу такими якостями, як хитрість, легкість, веселість і спритність. У цей день легко приймати швидкі рішення, кудись бігти, про щось домовлятися.

Цей день краще за всіх днів тижня підходить для навчання і роботи з інформацією. Якщо ви давно мріяли вивчити іноземну мову, почніть навчання в середу.

Також в середу можна починати писати наукову роботу, вступати на навчання, починати практикувати ораторську майстерність, тренувати свою пам'ять і мову.

У середу набагато краще йде торгівля. В цей день є можливість укласти вдалу угоду. Це дуже вдалий день для бізнесу, важливих зустрічей, переговорів.

Якщо ви давно мрієте розпочати якусь короткочасну невелику справу, то середа для цього - найкращий час. У середу можна починати справи і проекти, які швидко завершаться.

Спілкування виходить на перший план, люди стають більш комунікабельними, допитливими, але потрібно уникати пліток і наклепів. У середу бажано гарненько подумати перш ніж сказати зайве.

Смак дня: солоний. У середу потрібно їсти легку їжу, але намагайтеся уникати перекусу на ходу. Потрібно стежити за тим, щоб не ходити голодним.

Колір дня: зелений. Одяг повинен бути повітряним, легким.
Камені дня: перли, гірський кришталь, золото, агат, хризоліт, сердолік.
Метал дня: срібло.

Читайте АСН в Google News