Жах у санаторії: дівчинка загинула при загадкових обставинах

19.08.2018, 06:33

У черкаському санаторії при загадкових обставинах померла 13-річна дівчинка. Інцидент стався вночі 18 серпня в обласному дитячому санаторії «Сосновий бір».

"Зараз причина смерті невідома, - повідомляє заступник спікера Нацполіції в Черкаській області Наталя Ткачук. - Так було відкрито кримінальне провадження за частиною 115, частиною 1. Проводиться експертиза щодо встановлення причин смерті".

"Був виклик до дитини, по дорозі у неї настала клінічна смерть. Реанімацію проводили більше 50 хвилин, дві бригади «швидкої допомоги» і фахівець дитячої обласної лікарні. Згодом була зафіксована смерть, - зазначив директор Черкаського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Ігор Фесун", - повідомляє місцевий телеканал "Рось".

Як розповіли журналістам свідки, дівчинка Віталіна повернулася з дискотеки і поскаржилася на погане самопочуття. Підліток відчула нездужання після повернення з дискотеки. У дитини раптово почалися судоми і ротом пішла піна. Також у соцмережах одна з матерів повідомила, що її дитина теж відпочивала в цьому санаторії. За словами жінки, там за дітьми майже ніхто не доглядає і їх дуже погано годують.

Читайте АСН в Google News