У Бермудському трикутнику знайшли корабель прибульців

10.08.2021, 07:45

Шукач підводних скарбів 55-річний Даррелл Міклос стверджує, що знайшов в Бермудському трикутнику корабель прибульців. Аквалангісти занурилися на глибину 90 м. Знайшли невідому металеву конструкцію завдовжки 4,7 км. Збираються підняти її на поверхню, розповідає Daily Mail.

Даррелл шукав затонулі кораблі по карті астронавта NASA Гордона Купера, яку той склав в 1960-х, орієнтуючись на магнітні аномалії в Карибському морі.

"Те, що я побачив, шокувало. Виступ, який стирчав, був найбільшим з того, що я бачив в природі. Для залишків після корабельної аварії він був занадто великим. Є крутий обрив. І з нього стирчать 15 об'єктів, схожих на корабельні гармати. Але вони занадто великі. Вони розташовані групами по 5 в 3 різних місцях. Це не схоже на природне утворення або результат діяльності людини", - розповів Міклос. Поруч з ними знайшов менші утворення. Припускає, що це інопланетний корабель, який прибув на Землю в стародавні часи і затонув.

Даррелл почав детально вивчати замітки і карти Купера. З'ясував, що астронавт писав не про кораблі, а про "невизначені предмети".

Читайте АСН в Google News