"Очистимо Болгарію від росіян": Лоліта поскаржилася на нелюбов у курортній країні

25.07.2018, 13:15

Російська співачка з українського міста Мукачева, Лоліта Мілявська заявила про ненависть болгар до росіян, мовляв, корінні жителі Болгарії відчувають ненависть до росіян, які приїжджають туди на відпочинок, і не приховують цього.

Епатажна естрадна співачка володіє нерухомістю в Болгарії, але скаржиться, що там її і її співвітчизників-росіян ненавидять. Співачка погрожує, що таким чином "жебраки болгари" позбавляються заробітку.

"Відчувають відкриту ненависть з боку болгар, причому незрозуміло, за що. Наші люди купують там квартири, завжди із задоволенням приїжджають до Болгарії, тому що країна дуже проста, без пафосу, тому що там хороша екологія... А тепер на будинку часто можна побачити написи: "Росіянам не продаємо", "Очистимо Болгарію від росіян", - сказала вона.

Опальній виконавиці часто відключають світло і воду. Це, за її словами, стосується й інших громадян РФ. Тим часом одна з росіянок у своєму блозі детально описала, за що болгари погано ставляться до росіян, які стали масово скуповувати нерухомість у їхній країні - шовінізм, незнання ніякої іноземної мови і зарозумілість.

Читайте АСН в Google News