Українська поліцейська перемогла росіянку на міжнародному турнірі ММА

23.07.2018, 13:55

21 липня в китайському місті Чженчжоу на міжнародному турнірі з ММА «Heroine FС» українська поліцейська Людмила Пилипчак з Івано-Франківська перемогла російську спортсменку Наталію Денисову. Про це повідомила патрульна поліція України в Facebook.

«Напружений бій тривав п'ять раундів по п'ять хвилин і закінчився одноголосним рішенням суддів: українка завоювала чемпіонський пояс турніру. Незважаючи на важкий робочий графік, Людмила не припиняє брати участь у змаганнях - за її плечима вже багато спортивних досягнень», - відзначили в патрульній поліції.

Керівник компанії Peresvit promotion Михайло Росохатий розповів у Facebook, що місяць тому Пилипчак провела на цьому ж турнірі два бої за вечір, перемігши суперниць з Китаю.

«Вигравши Гран-прі четвірки, вона вийшла в фінал Гран-прі вісімки. Її суперницею в чемпіонському бою стала Денисова. Наталія більш досвідчена і фізично потужніша за Людмилу, більшість прогнозів схилялася в її бік, і саме тому ця перемога настільки солодка і цінна», - підкреслив він.

Росохатий додав, що в цьому ж турнірі брала участь і перемогла спортсменка з Кривого Рогу Олена Біла, яка закінчила бій в першому раунді больовим прийомом, розповідають Одеські новини.

Читайте АСН в Google News