Мати тримала своїх дітей на ланцюгу в Івано-Франківській області

16.07.2018, 21:30

В одному із сіл Івано-Франківської області жінка тримала на ланцюгах власних дітей. На щастя, їм вдалося звільнитися і втекти. Знайшли нещасних правоохоронці в покинутому будинку в райцентрі. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Івано-Франківської області.

Живе мати-кат в Городенківському районі Франківської області. Із заявою в поліцію про зникнення дітей звернулася 67-річна жителька одного із сіл району - їх бабуся.

Встановлено, що 32-річна мати часто конфліктувала з дітьми і позбавляла волі. Приковувала їх металевим ланцюгом до батареї в спальні і крану в ванній кімнаті житлового будинку. При цьому мати тривалий час завдавала дітям фізичних страждань. Під час останнього такого конфлікту жінка прив'язала дітей, а сама пішла з дому. Хлопчик зміг зняти кайдани і допоміг сестрі. Діти зібрали речі і втекли з дому.

Зараз поліція з'ясовує причини і мотиви такої незрозумілої поведінки матері по відношенню до власних дітей. Відкрили кримінальне провадження. Жінці загрожує умовний термін або 5 років за гратами. Діти зараз перебувають у бабусі.

Читайте АСН в Google News