Під Південним снайпер підло вбив військового, що рятував пораненого

28.06.2018, 21:10

Важкі втрати понесли на Донбасі ЗСУ біля села Південне, під Горлівкою. Рано вранці сепаратисти почали обстріл з мінометів, станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів житлових будинків села.

Командир роти "Королівської бригади" Олег Лотоцький, підрозділ якого захищає цей населений пункт, організував у відповідь бій сепаратистам, тоді стало відомо, що під прикриттям вогню до містечка підійшла група бойовиків.

Відсіч лазутчикам очолив командир взводу Валерій Шиша. В ході півгодинного бою був важко поранений боєць резервної групи. Шиша кинувся разом з командиром роти рятувати свого підлеглого. Саме цього і чекав снайпер-терорист. Підступним пострілом снайпера Шиша смертельно поранили.

У підрозділі Валерій Шиша був найстаршим. Незабаром йому виповнилося б 58 років. На жаль, не дочекавшись допомоги від отриманих важких поранень помер боєць Андрій Волос - йому було всього 25.

Командування ООС зробило дієві заходи вогневого впливу на окупантів. Після обіду бойовики припинили обстріли. Розвідка доповіла, що в районі Південного ворог зазнав втрат: 5 вбитих і 8 поранених.

Читайте АСН в Google News