Якими будуть жінки різних знаків Зодіаку в шлюбі

12.06.2018, 09:30

Жінки різних Знаків Зодіаку абсолютно по-різному поводяться в шлюбі. Кожна жінка особлива і унікальна. У кожної є своя родзинка, своя краса, своя сила, своя мудрість. Представниці різних Знаків Зодіаку стають абсолютно різними дружинами. Ось як поводяться дружини різних Знаків Зодіаку.

Овен
Жінка Овен потребує тривалих стабільних відносинах і справжнього кохання. Дружина під цим Знаком Зодіаку ніколи не сумнівається в хороших якостях свого чоловіка і стає надійною супутницею для свого коханого. Найчастіше Овни вміло поєднують в собі роль дружини, кар'єристки і подруги, яка завжди підтримає і буде допомагати чоловікові знайти успіх. Але з жінкою цього Знака Зодіаку буде легко не кожному, оскільки ритм її життя дуже стрімкий і динамічний. Вона завжди оточена людьми, ніколи не сидить на одному місці і витрачає велику кількість енергії за день.

Телець
Жінка Телець висуває великі вимоги до свого майбутнього чоловіка, і сама стає для нього надійною опорою, прекрасною супутницею життя, доброю господинею і матір'ю його дітей. Вона прагне до матеріального благополуччя і її чоловік повинен зробити все для того, щоб їх сім'я жила на належному рівні. Дружина під цим Знаком Зодіаку ніколи не зачіпає почуття гідності чоловіка і завжди готова поступитися йому роллю головного в сім'ї. У той же час її внутрішній стрижень і впертість допомагають їй завжди поводитися гідно та м'яко впливати на свого чоловіка.

Близнюки
Жінки Близнюки стають прекрасними подругами і помічницями для своїх чоловіків, часто допомагають їм у всіх справах і цілях. Життя з Близнюками ніколи не стане нудним та одноманітним, оскільки ця жінка не звикла сидіти вдома і занурюватися в побут. Дружина під цим Знаком Зодіаку часто змушує ревнувати свого чоловіка, оскільки флірт і можливість отримати увагу сприймаються нею як невід'ємна частина спілкування з людьми.

Рак
Жінка Рак створює навколо себе відчуття тепла, затишку і комфорту. Вона стає дуже відданою, турботливою, уважною дружиною, але часто надто сильно прив'язується до свого чоловіка. В силу своєї емоційності Рак є непростою людиною, тому її чоловікові потрібно навчитися приймати мінливість її настрою. Крім того, раки не такі ніжні, як може здатися. Вона завжди стане опорою у важку хвилину і проявить силу в найскладніші моменти життя.

Лев
Жінка під Знаком Лев стає гордістю свого чоловіка, оскільки вона завжди прекрасна і вміє себе подати. Дружини під цим Знаком Зодіаку дуже доброзичливі, спокійні й добрі, вони вміють йти на компроміси, з ними комфортно спілкуватися. Єдине, що потрібно пам'ятати в стосунках з Левом - це те, що ні в якому разі не можна зачіпати її почуття власної гідності. Інакше з милого кошеня вона перетвориться в дратівливе, гнівливе і зарозуміле створіння.

Діва
Жінка Діва особливо довго і скрупульозно вибирає собі супутника життя. Представниці цього Знака Зодіаку віддаються чоловікові цілком і повністю і намагаються зробити його щасливим. Чоловікові Діви доведеться змиритися з життям в певних рамках, а також її звичкою постійно давати поради і все критикувати, в тому числі і його. До того ж, дружина Діва дуже скритна, вона не влаштовує сцен і скандалів, і не виставляє свої почуття напоказ. Доведеться здогадуватися, що у неї в душі.

Терези
Жінки Терези є по своїй натурі лідерами і люблять здобувати перемоги над чоловіками. У шлюбі жінка цього Знака Зодіаку стає делікатною, терплячою, благородною, доброзичливою партнеркою, яка завжди виглядає красиво і доглянуто. Дружина Терези прагне до комфортного і приємного життя, але при цьому не намагається звалити це все на чоловіка. Вона готова працювати задля досягнення спільних цілей і ніколи не перетворитися на просту домогосподарку.

Скорпіон
Жінка Скорпіон є дуже вимогливою і складною натурою, яка сповнена енергією і силою, але при цьому шукає собі ще більш сильного партнера. Чоловікові Скорпіона доведеться нелегко, так як вона потребує і цілісного і благородного партнера, якому зможе віддатися без залишку. Жінки цього Знака Зодіаку часто допомагають своїм чоловікам домогтися успіху в роботі, підвищити соціальний статус, зробити хорошу кар'єру.

Стрілець
Жінка Стрілець прагне до чесності, відкритості і дружнім відносинам у шлюбі, вона швидко згладжує конфлікти і спритно уникає сварок. Дружина Стрілець є дуже багатогранною натурою зі своїм цікавим, сповненим різноманітних захоплень і спілкування життям. Вона не дуже любить наводити порядок і не бажає загрузнути в рутині сімейного життя. Дружина Стрілець це в першу чергу подруга, з якою можна мати спільні інтереси, цілі, подорожувати, пізнавати цей світ.

Козеріг
Козеріг є вірною і відданою дружиною, яка підтримує амбіції чоловіка і сама прагне до успіху в роботі. Дім і родина є важливими складовими їх життя, але не головними. Козеріг прагне в першу чергу до матеріального благополуччя і гарного соціального статусу як для себе, так і для чоловіка. Вона не дуже емоційна і часто здається закритою і надто серйозною. Дім для неї - це місце, де можна просто відпочити і не намагатися підтримувати маску гарного настрою.

Водолій
Жінка Водолій не терпить ніяких обмежень і ніколи не підкориться своєму чоловікові. Представниця цього Знака Зодіаку є дуже делікатною, тактовною і може бути тільки в рівноправних відносинах, де немає головного і якихось правил. Водолій прагне до чесних, щирих відносин, вона вірна дружина і приємна супутниця життя. Але ця неординарна особистість ніколи не буде жити однією тільки сім'єю, оскільки робота і спілкування з багатьма людьми займають важливе місце в її житті.

Риби
Жінки Риби найчастіше вибирають собі благородних, романтичних, м'яких по характеру і дуже привабливих зовні чоловіків. Представниці цього Знака Зодіаку є добрими дружинами і щирими супутницями життя. Але їх егоїзм може гарненько зіпсувати відносини, оскільки Риби не володіють великим запасом енергії і не стануть віддаватися своєму чоловікові цілком і повністю. У шлюбі з цією жінкою завжди в центрі уваги знаходиться вона, і з цим потрібно змиритися.

Читайте АСН в Google News