Соцопитування: До другого туру президентських виборів вийде Тимошенко. Хто буде її опонентом?

07.06.2018, 11:47

Другий тур президентських виборів пройде за участю лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко, однак сьогодні її спаринг-партнер невідомий. Таку думку висловив доктор соціологічних наук, виконавчий директор Центру соціальних і маркетингових досліджень SOCIS Олександр Стегній на прес-конференції, передав кореспондент ASN.

"Велика ймовірність, що саме вона може потрапити до другого туру президентських виборів. Щодо другої кандидатури я не впевнений. Також впевнений, що вибори будуть у два тури", - зазначив експерт. За його словами, так, сьогодні перше місце впевнено займає лідер "Батьківщини".

Друге ж місце ділять чинний президент Петро Порошенко, Анатолій Гриценко, рейтинги яких ідентичні. При цьому він додав, що ще не сформовано "активний порядок денний". Водночас ближче до виборів картина не сильно зміниться.

Також він підкреслив, що з огляду на обмежений час поява нового кандидата малоймовірна. Нагадаємо, в березні 2019 року в Україні відбудуться президентські вибори. Парламентські вибори заплановані на жовтень наступного року.

Читайте АСН в Google News