Найбільші недоліки знаків Зодіаку

31.05.2018, 18:48

1. Овен: Хоча цей знак має дивну схильність до дискусій ні про що, він ніколи не може суперечити близьким йому людям. Овен здатний майстерно вплутуватися в абсолютно порожні суперечки без найменшого натяку на конструктив, але він завжди поступиться людині, яку любить, оскільки просто хоче зробити тому приємне.

2. Телець: Що пов'язано з другим зодіакальним знаком? Звичайно, упертість. Телець буде наполягати як божевільний, навіть якщо він знає, що в кінцевому підсумку постраждає або щось втратить. Він ніколи не здається, але і не вміє приймати поразку, хоча сам же став її причиною.

3. Близнюки: Вони відомі базіки, і їх практично неможливо змусити замовкнути. Цей знак схильний вважати, що їх гострого язика цілком достатньо, щоб вийти переможцем з будь-яких конфліктів. Звичайно, це не той випадок, але найбільший недолік Близнюків полягає в тому, що вони не вміють визнати, що однієї підвищеної комунікабельності для цього мало.

4. Рак: Як одному з найбільш чутливих і емоційних знаків, Ракам необхідно постійно висловлювати свої почуття і відчуття. Не має значення, позитивні вони чи ні, важливі чи ні, доречні чи ні... Рак ніколи не перестає говорити про те, що він відчуває, і почуття міри у нього в цьому немає!

5. Лев: Леви дуже високої думки про самого себе, і вони інколи схильні повністю ігнорувати оточуючих, концентруючись тільки на своїй улюбленій персони. Хоча цей символ не настільки егоцентричний, як здається, він все ж занадто заглиблений у власні справи і не вміє абстрагуватися і озирнутися навколо.

6. Діва: Найбільший плюс Діви може стати і її найбільшим недоліком. Цей знак настільки впорядкований, методичний і правильний, що це часом може перетворитися в педантизм і скрупульозність. Але Діва цього бачити не хоче, оскільки вважає, що так вона прагне до досконалості.

7. Терези: Люди, народжені під знаком Терезів, шукають рівноваги в своєму житті і хочуть насолоджуватися ним незалежно від того, чого це буде їм коштувати. Тому вони часто вважають за краще прикидатися, що все в порядку, а не намагатися внести ясність у ситуацію. Вони уникають конфронтації до такої міри, що вважатимуть за краще зникнути, але тільки не загострювати відносини.

8. Скорпіон: Коли його близькі знаходяться в небезпеці, він готовий зробити буквально все можливе і неможливе, щоб захистити їх. Причому деколи їх сила любові і турботи може бути настільки колосальною, що її важко витримати. Вони не вміють бути в цьому стриманими і можуть буквально задушити своїми почуттями.

9. Стрілець: Навіть незважаючи на те, що цей знак обожнює пригоди, Стрілець ніколи не потрапить в ситуацію, про яку у нього буде недостатньо інформації. Замість того щоб діяти спонтанно, він віддасть перевагу озброїтися планом і прийняти правильні рішення. Стрілець не вміє правильно сприймати життєві сюрпризи (будь-якого роду) і реагує на них з гнівом і обуренням.

10. Козеріг: Він перебере в голові мінімум 20 ідей, перш ніж приймати рішення. Найбільше Козерогу не вистачає вміння взаємодіяти з іншими людьми і досягати компромісів. Він може прислухатися до порад і висловлювати подяку, але, врешті-решт, все одно все зробить по-своєму.

11. Водолій: Цей найінтуїтивніший з усіх знаків часто захоплюється власними передчуттями і приділяє занадто багато уваги несуттєвим речам. Водолій вважає, що він найунікальніший, і ні за що на світі ви його в цьому не переконаєте. Хоча в цілому йому було б корисно приділяти більше уваги оточенню.

12. Риби: Люди-риби можуть здаватися легковірними і трохи безладними, хоча часом це може бути помилково сприйнятим. Хоча вони схильні прощати образи і жити в мирі з усіма, вони ніколи не забувають про погане, і при відповідній ситуації Риби не зможуть впоратися з собою і напевно захочуть помститися.

Читайте АСН в Google News