Знаки зодіаку: що викликає у них найбільший стрес і переживання

16.05.2018, 18:28

Почуття страху, тривоги або занепокоєння - невід'ємна частина життя людини. Правда, одні люди відчувають такі стани досить часто, а інші відрізняються спартанським спокоєм і незворушністю. Хочете знати, що лежить в основі вашого відчуття неспокою, з точки зору астрології і з урахуванням особливостей характеру?

1. Овен

Овни, ви завжди перебуваєте в русі і щось робите, тому дуже дивно чути про те, що ви можете бути чутливими або схильними до депресії. Тим не менш, ви дотримуєтеся високих стандартів і майже неможливих цілей, вважаючи, що у вас немає права на помилку. Робіть перерву час від часу і пам'ятайте, що ви можете багато чому навчитися на своїх промахах.

2. Телець
Тельці, як правило, ви витрачаєте багато часу на думки про те, що інші люди думають і говорять про вас. Ваша вразлива натура і є причиною вашого неспокою, тривоги і тривожності. Ви не можете догодити всім, але ви і не повинні намагатися. Зосередьтеся краще на тому, щоб сподобатися самому собі.

3. Близнюки
Маленька і розв'язувана проблема може перетворитися на величезну і складну для Близнюків, а це моментально провокує величезний стрес і занепокоєння. Вам не потрібно все виправляти самостійно. Це нормально - звертатися за допомогою. Якщо у вас є підтримка, так чому б нею не скористатися?

4. Рак
Раки, якщо ви відчуваєте хоч найменший натяк на власну недосконалість і вразливість, ви тут же починаєте турбуватися. Ви не здатні приймати критику і будете робити все можливе, щоб уникнути її, а це тільки посилює напругу і стрес. Не приймайте її занадто близько до серця, слухайте тільки конструктивні коментарі.

5. Лев
Леви починають турбуватися, якщо в якийсь момент вони втрачають контроль над ситуацією. Ви любите бути лідером, отже, якщо щось йде не за вашим планом, ви жахливо нервуєте. Жодна людина в світі не здатна контролювати все. Нехай інші виконують свою роботу, а ви - свою. Не намагайтеся осягнути неосяжне.

6. Діва

Діви, ви легко впадаєте в паніку, думаючи про кожну річ, яка може піти не так. Ви хочете полагодити і налагодити все те, що зламано або просто не працює, але, на жаль, не всі підвладне людині. Перестаньте переживати про найгірші випадки і зосередьтеся на тому, що ще можна виправити.

7. Терези
Ви типові борці за справедливість. Ви злитеся, коли вас звинувачують у тому, що ви робите щось не так, або дають вам інструкції та вказівки, яких ви не потребуєте. Непрохані поради, погане ставлення і осуд - ось що призводить вас у стан тривожності. В принципі, життя несправедливе, і вам потрібно навчитися приймати його таким.

8. Скорпіон
Скорпіони бояться відсутності взаємності від вподобаного ним чоловіка. Ви турбуєтеся, якщо вам не вдається контролювати його почуття, і ви ніяк не можете на них впливати. У цьому сенсі ви дуже маніпулятивний людина. Відпустіть ситуацію. Найкраще, що ви можете зробити, щоб перестати відчувати занепокоєння - це рухатися далі.

9. Стрілець
Стрільці, ви боїтеся бути замкненими в клітці. Так буває, коли відносини переходять на наступний рівень, або, коли ви думаєте, що не в змозі виправдати очікування інших людей. Пам'ятайте, що зобов'язання і відповідальність можуть приносити величезну користь, а не бути тільки тягарем.

10. Козеріг
Козероги, ви занадто переживаєте, коли терпите поразку. Зробіть паузу в робочій рутині або сплануйте відпустку, щоб перезавантажитися. Якщо помилки зроблені, нічого вже не виправити, і в більшості випадків наслідки не так вже й страшні. Навчіться бути гнучкими і розуміти себе та інших.

11. Водолій
Водолії, багатозадачність - ось основна причина вашого занепокоєння. Ви намагаєтеся зробити все і відразу, а це практично ніколи не спрацьовує. Якщо ви терпите поразку за поразкою, просто зберіться, реорганізуються і спробуйте зробити все заново.

12. Риби
Риби, ви боїтеся перебувати серед численного натовпу. Ніяких публічних виступів, ніяких великих заходів, ніяких флешмобів. Якщо ви перебуваєте серед великої кількості людей, постарайтеся розслабитися і зосередитися на своєму диханні. Люди зовсім не хочуть вас образити, багатьом ви навіть подобаєтеся.

Читайте АСН в Google News