У РФ через 8 годин після призначення звільнено радника губернатора, який опинився екс-заступником міністра «ДНР»

30.04.2018, 06:51

Гучним скандалом обернулося призначення в Калінінградській області Росії на посаду радника губернатора 37-річного Леоніда Сімуніна. Незабаром після того як було оголошено про кадрові перестановки, в ЗМІ опублікували матеріали про темне минуле Леоніда Сімуніна. З'ясувалося, що раніше він «працював» у терористів «ДНР» «заступником міністра палива і енергетики». Про це повідомляє «Новий Калінінград».

Видання 27 квітня оприлюднило матеріал про біографію нового радника глави Калінінградській області Антона Аліханова, який курирував би сферу ЖКГ. Губернатор звернув увагу на розгорається в ЗМІ скандал і через 8 годин після призначення відправив Сімуніна у відставку.

«Хочу сказати велике спасибі ЗМІ за таку уважність, людина з таким неоднозначним досвідом моїм радником не буде. Після ось цього інциденту можу тільки сказати, що у нас в принципі інститут громадських радників необхідно буде скасувати взагалі, або серйозним чином переглянути з точки зору того, хто приймає рішення», - заявив Антон Аліханов.

Читайте АСН в Google News