"Фейки не коментуємо": У Порошенка відреагували на плівки Онищенка

19.04.2018, 12:23

В Адміністрації Президента відмовилися коментувати плівки Онищенка. Про це на своїй сторінці в Facebook написав журналіст Юрій Бутусов.

"Прес-служба Адміністрації Президента у відповідь на запитання "Цензор.Нет", чи будуть коментарі щодо публікації аудіозапису олігарха Олександра Онищенка дала відповідь: "Фейки не коментуємо".

Ну що ж, позиція зрозуміла. Голоси звучать, але раз вони не закріплені судом і експертизою, а свідок не дає свідчення правоохоронним органам - реагувати не будемо. Втім, у разі поширення телеканалом неправдивої інформації прийнято подавати в суд, раз це вважається фейком. Так що чекаємо дій", - написав журналіст.

Напередодні NewsOne показав в ефірі відеозапис, на якому записана розмова нібито тоді ще нардепа Олександра Онищенка з нібито президентом Петром Порошенком. На записі вони обговорюють "договірняк" з екс-міністром екології Миколою Злочевським щодо закриття кримінальних справ проти нього.

Зауважимо, що якість запису дуже погана. Впізнати на ньому голос Порошенка неможливо. Сам Онищенко каже, що цей "компромат" - квіточки і далі - "буде більше".

Читайте АСН в Google News