Ці п'ять видів хліба можна їсти без шкоди для фігури

11.04.2018, 06:48

Житній хліб є одним з найбільш корисних. Ця випічка повністю без глютену, а значить при її вживанні, дискомфорт з боку травного тракту (включаючи здуття живота) повністю відсутній.

Єссейський хліб - це мікс з пшениці, проса, полби, сочевиці, ячменю і жита. Він містить багато білка і 18 амінокислот. Крім того, використання цього хліба полегшує процес травлення, а відсоток засвоюваності мінералів посилюється.

Лляний хліб містить корисні жири, клітковину, фітоестрогени. Це відмінне джерело магнію, калію і селену.

Лаваш - використовуючи його людина може знизити кількість цукру в крові і рівень холестерину. У нього менше калорій, ніж у звичайного хліба.

Ще одна відмінна альтернатива білому хлібу - вівсянка. Якщо людина хоче зменшити споживання жирів і вуглеводів, то такий перехід на вівсяний хліб - саме те, що треба. Такий різновид хліба дає більш тривале відчуття ситості, тому що вівсянка є відмінним джерелом корисних вуглеводів.

Читайте АСН в Google News