«Це було просто пекло»: Валерія розповіла, як жила з першим чоловіком

10.04.2018, 19:46

Майже 15 років співачка Валерія живе в щасливому шлюбі з Йосипом Пригожиним. Вона виховує трьох дітей від свого попереднього чоловіка Олександра Шульгіна. Деякий час тому стало відомо, що у актриси був ще один чоловік, музикант Леонід Ярошевський, з яким вона переїхала з Саратова і вступила до інституту Гнєсіних.

Саме він випустив книгу, в якій розповів дещо про співачку. Зокрема, Ярошевський написав, що він переконав Валерію вступати в цей інститут, і, ймовірно, саме тоді мати актриси вирішила, що він вигідна партія для її дочки. Однак співачка заперечувала його слова, запевняючи, що в будь-якому випадку приїхала б у Москву, так як і раніше хотіла вчитися в Московському державному університеті на історичному факультеті.

«Ярошевському було дуже важко пережити мій успіх», - сказала співачка. За її словами, їх весілля з музикантом була дуже скромним, так як сім'я обранця не хотіла витрачати багато грошей.

"Пізніше ми зняли страшний будинок в Підмосков'ї. Щоб їздити в інститут мені доводилося вставати о п'ятій ранку. А в цьому будинку померла недавно бабуся і все було таким брудним і засаленим", - поділилася артистка спогадами про перший рік шлюбу. За її словами, там вони прожили деякий час. "Це було просто пекло", - підсумувала вона.

Читайте АСН в Google News