Анна Седокова похвалилася гарною фігурою в купальнику

05.04.2018, 22:45

Популярна співачка, актриса, телевізійна ведуча Анна Седокова поділилася з шанувальниками в своєму мікроблозі новою фотографією. Приголомшлива фігура зірки в блискучому чорному купальнику привернула увагу шанувальників.

Нова фотографія, на якій зображена Анна Седокова, з'явилася на її сторінці в Instagram. Зірка зробила пост в роздягальні і сфотографувала своє відображення в дзеркалі. Яскрава фактура купальника, в якому на той момент перебувала Седокова, вигідно підкреслила апетитні форми зірки.

Але що дійсно здивувало шанувальників співачки, це коментар, який Анна Седокова залишила під фотографією. Йдеться про ... вагітність. Зірка сказала, що її дочки вимагають, щоб їх мати народила їм ще одного брата. Тому що Гектор захистить Моніку, а Аліна залишиться без захисника.

«Сьогодні купила купальник мрії! Він так блищить. Такий знаєте, щоб вийти на пляж і виключно фотографуватися. Мене навіть не зупинило те, що Мона, оцінюючи мій образ, запитала - чи не вагітна я. Ще вона сказала, що їй терміново потрібен ще один брат. Адже Гектор захищатиме її, а Аліна ось без охорони залишилася .Так що, може це і знак. А купальник, бачите, можна до місяців 8 носити точно »(Орф. і пункт. автора збережені. - прим. Ред.), - написала Анна Седокова в соцмережі.

Читайте АСН в Google News