Мілявська розповіла правду про хвору доньку і зізналася в перелюбстві

04.04.2018, 13:16

54-річна співачка з Мукачева Лоліта Мілявська, у дівоцтві Горєлік, розповіла в російському шоу Бориса Корчевніковим "Доля людини" правду про стан здоров'я своєї дочки, про сімейні проблеми і зізналася в перелюбстві. В цілому артистка виходила заміж п'ять разів.

Співачка сказала, що Мілявський - її другий чоловік був фіктивним. Вона вийшла заміж заради квартири і постійно йому зраджувала.

"Познайомилася з Цекало, він був одружений, а я була заміжня. Так, ми здійснили гріхопадіння, каюсь. Ну а хто цього не робив? Це все вилилося в 12 років прекрасної студії. Я йому за багато вдячна", - сказала співачка. Вона також розповіла, що навіть після розлучення всі троє жили разом - вона, Цекало і Мілявський.

Лоліта також спростувала чутки про те, що її 19-річна дочка Єва, яка живе з бабусею в Києві, хвора на аутизм. За словами співачки дитина народилася недоношеною, мала відставання в розвитку. Але дівчинка абсолютно здорова, обурилася співачка. Нагадаємо, СБУ заборонила Лоліті в'їжджати в Україну до 2020 року.

Читайте АСН в Google News