Меган Маркл не одягне тіару Кейт Міддлтон на своєму весіллі з принцом

02.04.2018, 19:37

Американська актриса Меган Маркл не зможе надіти тіару Кейт Міддлтон, яку герцогиня Кембриджська носила в день її весілля зі старшим онуком Єлизавети II.

Причина проста - тіара, яка була на Кейт в день її весілля з спадкоємцем королівства в 2011 році, і яка була передана їй королевою Єлизаветою II, тепер знаходиться в Національній галереї Австралії. Тому вона не буде доступна для Меган, день весілля, який призначений на 19 травня.

У зірки «Форс-мажору» є цілком прийнятний варіант - піти під вінець в алмазної тіарі сім'ї Спенсеров - тій, яку принцеса Діана носила в день свого весілля з принцом Чарльзом в 1981 році. Однак є припущення, що Меган одягне абсолютно нову корону, створену спеціально для неї, як для герцогині Йоркської.

На виставці, офіційно названій «Cartier: The Exhibition», тіара Cartier Halo буде однією з 300 корон, намист, брошок, сережок та інших представлених експонатів.

Королева отримала тіару Cartier Halo в подарунок до її 18-річчя від матері. Мати королеви отримала тіару від батька Єлизавети, короля Георга VI в 1936 році.

Читайте АСН в Google News