«Список смерті» Кремля: колишній співробітник КДБ назвав імена засуджених

30.03.2018, 19:05

Екс-агент КДБ Борис Карпічков повідомив про те, що він, а також колишній офіцер ГРУ Сергій Скрипаль, входять в число тих, чиї імена знаходяться в «списку смерті» Кремля. За словами Карпічкова, вони не єдині в цьому списку.

"Будь обережний. Оглядайся навколо - щось може ймовірно статися. Це дуже серйозно. Ти не один (в цьому списку - Ред.) »- попередив Карпічкова під час телефонної розмови старий знайомий.

В той момент колишній агент КДБ ще не був знайомий зі Скрипалем і сприйняв дане повідомлення виключно як жарт. Але після отруєння в Солсбері він зрозумів - це знак від ФСБ.

За інформацією озвученою Карпічковим, в даному списку є імена і інших екс-агентів КДБ. Також в ньому знайшлося місце для Крістофера Столу, який займався питанням розслідування зв'язків президента США Дональда Трампа з Кремлем.

У «списку смерті», згадується й ім'я Білла Браудера, який свого часу виступив ініціатором міжнародних санкцій по відношенню до російських чиновників, котрі проходили у справі про загиблого у в'язниці юриста Сергія Магнітського в 2009 році.

Читайте АСН в Google News