Загризли до смерті: в родині Юрія Лози сталася страшна трагедія

14.03.2018, 12:45

Російський співак Юрій Лоза на своїй сторінці в соцмережі  розповів про трагедію, яка сталася в його родині. Він підтвердив, що в Підмосков'ї здичавілі собаки загризли коханого його вагітної племінниці.

Співак каже, що перебуває в шоці від події. "Я завжди був проти великих собак в тих місцях, де вони не мають чим зайнятися і нічого жерти. Ніяких вовків у Підмосков'ї немає, а значить, і немає необхідності заводити вовкодавів. Однак їх знову і знову розводять, а потім випускають на волю. Але собаки на волі збиваються в зграї і дуже швидко починають поводитися як вовки, нащадками яких по суті своїй і є", - написав Лоза.

Загиблому Олегу Шушунову було 19 років. Собаки напали на нього в центрі селища. Поліція повідомила, що на записі з камер відеоспостереження, з кафе неподалік, нарахували не менше восьми великих дворових псів. Молодик намагався відігнати собак від дівчини, яка також йшла вулицею. Дівчина потрапила в лікарню з численними рваними ранами. А молодий чоловік померла від великої втрати крові.

Читайте АСН в Google News