56-річна дружина 78-річного Віторгана сама народила йому дочку. Соцмережі не вірять

06.03.2018, 11:36

У родині радянського і російського актора Еммануїла Віторгана народилася дочка. Примітно, що татові 78 років, а мамі - 56. Дружина актора Ірина наполягає, що виносила і народила дитину сама. До послуг сурогатної матері подружжя нібито не зверталося.

Як пише "Комсомольська правда", дівчинка народилася 26 лютого, розповіла подруга дружини Віторгана, Марина Паруснікова.

"Еммануїл Гідеонович, як нам розповіли, був щасливий і навіть плакав в той момент (коли народилася дочка). Ми його не бачили, звичайно, відразу, а коли він приїхав схвильований, Ірина повідомила нам радісну новину. Звичайно, ми були дуже щасливі за них, оскільки дитина для Ірини, у якої до цього не було дітей, була давньою мрією. Вона так і сказала: "Збулася моя мрія!" - поділилася подруга.

Як повідомляє видання, раніше Ірина не наважувалася завагітніти, оскільки перенесла онкологічне захворювання. Варто відзначити, що багато хто сумнівається в правдивості слів Ірини. Адже в останні місяці жінка вела активний спосіб життя, з'являлася на публіці, але вагітного живота у неї чомусь ніхто не помітив. Також на сторінці в соцмережі її чоловіка є фото, зроблене через добу після пологів, що швидше за все було просто неможливо.

 

Але новоспечені батьки вже щосили радіють дару неба. За словами мами, маленька Етель "дуже спокійна і вихована" і майже на плаче.

Як відомо, Ірина - третя дружина Еммануїла Віторгана. Від першого шлюбу у нього є дочка Ксенія, яка вже сама є двічі бабусею. Від другого шлюбу у кінозірки є син Максим - як відомо, це чоловік Ксенії Собчак.

Читайте АСН в Google News