Частину наметів з-під Ради вже забрали

02.03.2018, 13:38

Активісти вже прибрали частину наметів, розгорнутих на території Маріїнського парку в Києві, а ще частину планують прибрати в найближчі дні. Про це передає Укрінформ.

Також учасники протесту пересунули паркан, який захищав намети в Маріїнському парку, далі від пам'ятника Ватутіну та ближче до Верховної Ради. За словами нардепа Єгора Соболєва, частину наметів згорнули, а частину прибрати не вдалося, бо вони примерзли.

«В залежності від погоди планується, що намети будуть згорнуті протягом 3-4 днів, але ми не будемо прибирати всі намети з Маріїнського парку. Ми збережемо намети, які йдуть по лінії площі Конституції і туди, далі за паркан», - зазначив Соболєв. Парламентарій додав, що намети на вулиці Грушевського приберуть, «як тільки буде ухвалений закон в цілому про Антикорупційний суд».

Нагадаємо, протест розпочався 17 жовтня 2017 року. Від Президента вимагали внести в парламент законопроект про Антикорупційний суд. 1 березня 2018 року парламент ухвалив цей законопроект у першому читанні.

Читайте АСН в Google News