Триває «кокаїновий скандал» росіян в Аргентині: затримали чоловіка з 4 кг наркотику

28.02.2018, 08:00

У міжнародному аеропорту Буенос-Айреса затримали громадянина РФ, який намагався вивезти майже 4 кг кокаїну в своєму багажі. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила міністр безпеки Аргентини Патрісія Буллріч.

За її словами, служба безпеки аеропорту знайшла у росіянина кокаїн, захований в подвійне дно валізи. Затриманий росіянин прямував до Франкфурту рейсом Lufthansa. У його багажі було виявлено упаковки з кокаїном загальною вагою в 3,526 кг. «Так, після 389 кг кокаїну, які знайшли минулого тижня в прив'язці до посольства Росії, ми посилили контроль по всій країні», - написала Буллріч.

Нагадаємо, 22 лютого стало відомо, що в дипломатичній пошті посольства Росії в Аргентині виявили майже 400 кг кокаїну. Вантаж для дипломатичного відомства був прихований в 12 валізах. В результаті спеціальної операції заарештували 5 осіб, серед них є дипломати з країни-агресора. Пізніше з'ясувалося, що кокаїн з Аргентини в РФ доставляли урядовим бортом, за ним літав особисто секретар РБ РФ Микола Патрушев.

Читайте АСН в Google News