Депутати займуться створенням Міністерства з питань ветеранів і Антикорупційним судом

27.02.2018, 10:49

Депутати сьогодні займуться створенням Міністерства з питань ветеранів і внесенням до порядку денного законопроекту про АКС. Спікер Верховної Ради України Андрій Парубій відкрив ранкове засідання парламенту, в залі зареєструвався 341 народний депутат, передає кореспондент ASN.
 
Сьогодні парламент повинен розглянути понад 40 законопроектів. Ключові з них: про соціальний захист військовослужбовців та створення Міністерства з питань ветеранів, а також доручення профільному комітету підготувати до термінового розгляду законопроект про Антикорупційний суд.
 
У планах нардепів - затвердження порядку денного на сесію, як закликав на погоджувальній раді спікер Парубій.
 
Верховна Рада також планує розглянути питання фінансової політики. Зокрема, про ринки капіталу і регульовані ринки і транспорту, зокрема щодо обов'язкового страхування відповідальності перевізника за шкоду, заподіяну життю, здоров'ю пасажирів і третіх осіб.
 
Депутати мають розглянути в першому читанні проект закону про ефективне управління майновими правами правовласників у сфері авторського права і суміжних прав. Після обіду, на вечірньому засіданні нардепи займуться призначенням позачергових виборів і перейменуванням населених пунктів.

Читайте АСН в Google News