Саакашвілі вже перелетів в Амстердам

14.02.2018, 15:10

Екс-президент Грузії, екс-голова Одеської ОДА та лідер «Руху Нових сил» Михайло Саакашвілі прилетів в Нідерланди, де має намір зустрітися з сім'єю. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив нардеп Олексій Гончаренко.

«А Міхо вже в Амстердамі! Товариш щойно зустрів нашого джигіта-мученика в аеропорту і сфотографував його на пам'ять. Зверніть увагу на те, яка важка для Міхо розлука з Україною. Мабуть, майже так само важка, як розлука з Грузією. Міхеїле, тримайся там в Амстердамі!» - написав парламентарій.

Нагадаємо, раніше Саакашвілі повідомляв, що в найближчі дні планує зустрітися з сім'єю в Нідерландах, а пізніше «рухатися по всій Європі і займатися політичною діяльністю». Як відомо, з Києва Саакашвілі відправили літаком до Польщі 12 лютого.

У минулому році Саакашвілі заявляв, що у нього є пропозиції про надання громадянства від декількох європейських країн. «У мене є автоматичне право на голландське громадянство, бо моя сім'я з Голландії. У мене є запрошення на роботу в Америку і, зокрема, в кілька країн Європи. Тому у мене немає цієї проблеми - я можу поїхати в будь-який момент», - заявив він.

Читайте АСН в Google News