Гройсман дав тиждень на розв'язання проблем з монетизацією субсидій

14.02.2018, 14:51

Тиждень дано главам Мінфіну, Мінсоц і Мінрегіону для розв'язання проблеми з монетизацією субсидій для ОСББ. Про це на засіданні Кабміну заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, передає кореспондент ASN.

"До мене щодня приходить інформація щодо ОСББ: то там не виплатили, то там! Нам знову виставляють нові рахунки. Хочу звернутися до всіх українців. Якщо хтось виставляє для ОСББ великі рахунки, без урахування субсидій, то все це буде перераховано. Люди нічого не втратять", - заявив він.

Гройсман звернувся до чиновників низки міністерств провести переговори з представниками ОСББ та вирішити питання: "Я доручаю Мінфіну, Мінсоц, Мінрегіону, будь ласка, до наступної середи підготуйте і випишіть правильно порядок для ОСББ, щоб у нас не було втрат і не було проблем і зайвих витрат у людей. Я прошу проаналізувати кожне ОСББ".

У відповідь міністр фінансів Олександр Данилюк пообіцяв, що на наступне засідання Кабміну буде підготовлено відповідне рішення. Нагадаємо, на останній годині запитань до уряду в парламенті нардеп Олена Бабак зажадала відставки Данилюка через саботаж виконання рішення уряду про монетизацію субсидій.

Читайте АСН в Google News