На Полтавщині відомий фермер обікрав магазин, але попався на відео

05.02.2018, 11:22

На Полтавщині відомий фермер, якого односельці називають заможним, обікрав місцевий магазин автозапчастин, проте "погорів" на відео. Горе-злодій не знав, що в магазині, який він обікрав, ведеться відеоспостереження. Нестачу товару господар виявив тільки під вечір, а переглянувши відео, зрозумів, що було тому причиною.

Андрій Руденко, так звуть власника магазину, впізнав людину на відео, подзвонив і запропонував повернути вкрадені речі або гроші. Однак спочатку отримав відмову в грубій формі. Чоловік виклав відео зі свого магазину в мережу, так що злодюжка відразу став місцевою "знаменитістю".

Під відео користувачі, які впізнали чоловіка, написали його ім'я, місце проживання, а також вказали, що незрозуміло, навіщо він крав деталі до "Москвича", адже у фермера була інша машина. 

У підсумку після скандалу злодій все-таки повернув вкрадені речі, проте не вибачився і не пояснив причину свого вчинку. Господар магазину подавати заяву в поліцію не став.

Нагадаємо, раніше ASN розповідала, що в супермаркеті Дніпра поліція затримала чоловіка, який вкрав ікру і шоколад.Он набрав делікатесів на тисячу гривень і не розрахувався за продукти. З'ясувалося, що магазинний злодій має посвідчення депутата однієї з районних рад.

Читайте АСН в Google News