Бріедіс хоче матч-реванш з Усиком

28.01.2018, 10:24

Екс-чемпіон світу Майріс Бріедіс хоче провести матч-реванш з українським боксером, володарем титулів WBO і WBC Олександром Усиком. Півфінальний поєдинок Всесвітньої боксерської суперсерії в Ризі увечері 27 січня вийшов складним для обох боксерів, проте судді віддали перемогу українцеві. Тепер Олександр Усик виступить в фіналі турніру.

Після бою Бріедіс сказав, що хоче отримати другий шанс і провести матч-реванш. «Я сподіваюся, що всім сподобався наш поєдинок. Я отримав безцінний досвід, провівши бій з топ-боксером. Ми провели великий бій, проте тепер я хочу реваншу. Тоді ми точно з'ясуємо, хто виявиться переможцем і чемпіоном. Для мене ця невдача стала лише додатковою мотивацією рухатися вперед», - заявив Майріc Бріедіс на прес-конференції після поєдинку.

Нагадаємо, Олександр Усик рішенням суддів переміг Майріса Бріедіса в півфіналі Всесвітньої суперсерії боксу і став володарем чемпіонських поясів за версіями WBC і WBO. Бій тривав усі 12 раундів, судді віддали перемогу українському боксерові: 114:114, 115:113, 115:113.

Читайте АСН в Google News