Колишній зять Путіна втік до дружини московського чиновника

26.01.2018, 18:38

Колишній зять президента країни-агресора Володимира Путіна - Кирило Шамалов зустрічається з Жанною Волковою, яка є колишньою дружиною чиновника уряду Москви. Про це повідомив канал «Открытые медиа» в своєму телеграм-каналі.

«Джерела «Открытых медиа» стверджують, що Кирило Шамалов вже не вільний. Редакція намагається підтвердити інформацію. Його обраницею могла стати Жанна Волкова, колишня дружина екс-чиновника мерії Москви», - зазначили журналісти.

Нагадаємо, напередодні Bloomberg повідомив, що Катерина Тихонова, яку в ЗМІ назвали донькою Путіна, і член ради директорів компанії «Сибур» Кирило Шамалов розлучилися. Обставини, що призвели до розлучення, не уточнюється. Кирило Шамалов - син друга Путіна Миколи Шамалова. Весілля відбулося в лютому 2013 року на гірськолижному курорті «Ігора» під Санкт-Петербургом.

У ЗМІ також відзначають, що Жанна була одружена з тенісистом і модником у тренчі Burberry Сергієм Волковим, який курирував в будкомплексі Москви фінансову політику. Пара одружилася в 2004 році, весілля грали в ресторані «Дворянське гніздо». Наречена блищала в сукні Vivienne Westwood, наречений - у костюмі від свого друга, колишнього дизайнера Givenchy Освальда Боатенга.

Коли у Волкова на службі почалися проблеми серйозніші, він з дружиною і сином спішно виїхав до Монако. Але через кілька років пара розпалася. Сергій повернувся в Москву, а Жанна з сестрою вирушили до Великої Британії. Є також припущення, що Шамалов зробив Жанні пропозицію в листопаді 2017 року.

Читайте АСН в Google News