Останнім у кар'єрі Жана Рено стане український фільм

26.01.2018, 17:39

Головну роль в українсько-французькому трилері «Останній крок» зіграє знаменитий французький актор Жан Рено. Про це повідомили в прес-службі Держагентства України з питань кіно на своїй сторінці в Faceвook.

Цей фільм стане останнім у кар'єрі актора. У п'ятницю, 26 січня, Держкіно уклало з компанією «Іст Вест продакшн» контракт про надання фільму «Останній крок» держпідтримки на 21 млн 630 млн грн. Всього на зйомки фільму витратять 73 млн 877 тис. 206 грн.

У виробництві картини братимуть участь також компанії з Франції «East 35» і «Seven 52». Проект переміг на конкурсному відборі в Держкіно. Режисером і автором сценарію фільму є француз Фредерік Петіжан, продюсерами - Корін Бенішу, Лоран Тальрон, Флоранс Моос, Оліас Барко і Олег Герман. Оператором-постановником є ​​триразовий лауреат премії «Сезар», французький кінооператор Тьєррі Арбогаст.

Разом з Рено будуть зніматися Сара Лінд з Канади, Том Гоппер з Британії, Гаррі Дурдан із США, а також українські актори Ігор Цишкевич, Маргарита Бурковська та Олег Карпенко. Рено зіграє найманого вбивцю у відставці, який перший раз в житті врятує від загибелі людину.

Зйомки фільму проходитимуть на озері Синевир у Карпатах, у Києві, Нью-Йорку і Канаді. Вихід стрічки в прокат запланований на 2019 рік.

Читайте АСН в Google News