Зв'язку немає. У "ДНР" попросили Vodafone заплатити за електрику

22.01.2018, 15:21

Окупанти в Донецькій області почали вимагати у компанії Vodafone сплатити рахунки за електрику. Також там заявили, що компанія може надіслати свої ремонтні бригади в регіон і їм буде гарантовано безпеку. Про це повідомляє Depo.Донецк.

Також у "ДНР" пообіцяли надати іншу посильну допомогу в запуску роботи телефонної мережі. Судячи із заяв, окупанти вважають, що Vodafone не оплачував рахунки за споживання електроенергії: "Міністерство зв'язку" не може здійснювати оплату комунальних послуг за експлуатацію комутаційних вузлів Vodafone з бюджету "ДНР", - заявили в "міністерстві".

19 січня у Vodafon заявили, що в Луганську і області запрацювала мережа, але в Донецькій області вона так і не "піднялася". У самій компанії сьогодні заявили, що "станом на 22.01.2018 ситуація залишається без змін. Хоча основний канал зв'язку відремонтований, робота мережі не відновилася. Найбільш імовірною причиною відсутності зв'язку в Донецькій області є відсутність електроживлення. З боку Vodafone Україна перешкод для відновлення працездатності мережі немає".

Читайте АСН в Google News