Друга хвиля холодів і снігопадів прийшла в Україну

22.01.2018, 10:37

22 січня в Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Дніпропетровській, Харківській, Донецькій, Луганській областях сьогодні синоптики і рятувальники прогнозують складні погодні умови - дуже рясні опади у вигляді мокрого снігу.

А ось уздовж узбережжя Чорного і Азовського морів пройдуть дощі, повідомляють в Українському гідрометцентрі. Рятувальники ж попереджають про налипання мокрого снігу та ожеледі. Також очікується сильний вітер, хуртовини. За прогнозами синоптиків, у деяких областях снігу може насипати і до 30 сантиметрів.

Відомий синоптик Наталія Діденко прогнозує, що прийдешній тиждень буде холодним, але опади варто очікувати не у всіх областях. Так на сході і півдні України будуть опади, ожеледь і сильний вітер. А ось у столиці випаде небагато снігу в понеділок, а далі - вдарять холоди до -15 вночі і вдень до -7 градусів, написала синоптик у соцмережі.

У Львові сніг. Температура 2-4 градуси морозу, в Харкові і Дніпрі - сильний сніг, -7 градусів морозу. В Одесі - сильні сніг та дощ. До 1-3 градуси морозу. 

Читайте АСН в Google News