БПП: У законопроекті про реінтеграцію Донбасу немає посилання на Мінські угоди

15.01.2018, 13:47

БПП сьогодні ввечері визначиться щодо долі закону про реінтеграцію Донбасу. Про це в інтерв'ю журналістам в ході засідання погоджувальної ради заявив голова БПП Артур Герасимов, передає кореспондент ASN.

"Сьогодні ввечері фракція БПП проведе спеціальне засідання. Ми спеціально присвятимо багато часу на засіданні фракції цьому законопроекту (про реінтеграцію Донбасу. - Прим.)", - заявив він. З його слів, зараз немає протиріч щодо законопроекту.

"Уже є узгоджена позиція Комітету з питань національної безпеки і оборони. Але голосує і ухвалює рішення фракція. На сьогодні я не бачу фундаментальних розбіжностей в тексті закону. Якщо будуть якісь тактичні моменти, то вони будуть обговорюватися на фракції. І я не бачу зараз жодної проблеми з точки зору стратегічних питань для ухвалення закону завтра. Я не бачу перешкод, щоб він не був проголосований", - прогнозує він.

Герасимов розповів, що в законопроекті немає посилання на Мінські угоди. Також, з його слів, в документі є посилання на окупацію Криму. "І питання Криму, і окупації, і те, що Росія - країна-агресор, всі ці питання чітко відпрацьовані з нашими кримськими колегами", - повідомив він.

Голова фракції не виключив, що за підсумками наради щодо законопроекту профільний Комітет з питань нацбезпеки і оборони може провести засідання завтра вранці для затвердження підсумкового тексту.

Читайте АСН в Google News