У всьому винен Парасюк. Гройсман у Маріуполі раптом згадав про нардепа-забіяку

12.01.2018, 16:09

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман засудив поведінку скандального нардепа Володимира Парасюка. Глава Кабміну заявив, що парламентарія треба позбавити недоторканності і притягнути до відповідальності, передає Укрінформ.

В ході зустрічі з ветеранами підприємства «Азовсталь» у Маріуполі і відповідаючи на запитання громадян про те, чому Парасюк досі є нардепом, Гройсман заявив: «Це великий сором, коли людина, уповноважена від держави, дозволяє собі так поводитися. Я хочу сказати, що тут і слабкість, зокрема, правоохоронної системи».

За словами прем'єра, Рада може забрати мандат у Парасюка. І якби це питання вирішувалося Кабміном, то його б уже давно вирішили. Нагадаємо, у вересні 2015 року Парасюк побив співробітника СБУ Василя Пісного. У березні 2016 року під час проведення акції на підтримку Надії Савченко депутат зірвав прапор Росії з будівлі Генконсульства у Львові.

Згодом в офісі українського телеканалу Парасюк зчепився з Олександром Вілкулом. Після цього між Парасюком і журналістом Андрієм Дзиндзею виник конфлікт у Бахмуті в Донецькій області. Депутат намагався виламати двері в номер журналіста і погрожував йому. Також він спровокував напад на поліцейських на блокпосту Слов'янська. У нападі брали участь 40-45 осіб.

Читайте АСН в Google News