У ДТП на Львівщині потрапив автомобіль з військовими, є жертви

10.01.2018, 18:18

У Львівській області сталася ДТП, зіткнулися автомобіль ВАЗ і Mitsubishi. В результаті аварії загинула одна людина, ще 4 були госпіталізовані з травмами. Про це повідомили в прес-службі Нацполіції області.

Інцидент стався вранці в середу, 10 січня, біля села Когути Яворівського району. Від отриманих травм помер водій автомобіля ВАЗ. Травми отримали пасажири автомобіля віком 21-22 років. Це жителі Львівської, Рівненської, Хмельницької та Вінницької областей.

Пізніше з'ясувалося, що в ДТП постраждали військовослужбовці-контрактники. Правоохоронці встановлюють усі обставини аварії, вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Нагадаємо, у Львівській області в Яворівському районі 14 грудня в результаті ДТП загинув 23-річний військовий. Аварія сталася о 03:20 поблизу м. Яворів. Як зазначається, 32-річний житель Яворівського району, керуючи а/м Opel Sintra, поза пішохідним переходом збив військового-контрактника, жителя с. Качанівка Тернопільської області, який помер на місці від отриманих травм.

Читайте АСН в Google News