Обвинувачений у вбивстві Ноздровської обіцяє співпрацювати зі слідством і визнає підозру

09.01.2018, 18:07

Обвинувачений у вбивстві Ноздровської  Юрій Россошанський обіцяє співпрацювати зі слідством. Про це він заявив на засіданні Вишгородського суду Київської області, передає кореспондент ASN.

"Я від слідства не переховувався і ховатися не збираюся. І прошу застосувати щодо мене особисте зобов'язання. Я активно брав участь у слідчих діях. І на першу вимогу з'явлюся на допит. Я ветеран праці, пенсіонер. У мене все", - заявив він .

Россошанський зачитував своє звернення в суді з аркуша формату А4. При цьому на питання звинувачення, яке наполягає на утриманні під вартою у вигляді запобіжного заходу, про причини визнання підозри, Россошанський не відповів і адресував це запитання своєму адвокату. У свою чергу адвокат підозрюваного, коментуючи запобіжний захід, акцентував увагу на тому, що його підзахисний не має намірів переховуватися від слідства. Він жодного разу не згадав про те, що Россошанський не причетний до вбивства.

Адвокати сім'ї Ноздровської кажуть, що, оскільки Россошанський визнає підозру (хоча і не зізнався у вбивстві), то не наполягають на утриманні його під вартою. І що обрання запобіжного заходу для нього залишають на розсуд суду. Зараз суддя пішов у дорадчу кімнату.

Читайте АСН в Google News