Запобіжний захід для кримського екс-міністра охорони здоров'я обирає суд у Херсоні

08.01.2018, 11:24

Колишньому "міністру охорони здоров'я" Криму Петру Михальчевському суд у Херсоні обирає запобіжний захід. Про це повідомляє 112 канал. Як повідомляють журналісти телеканалу, Михальчевський з'явився на суд разом із дружиною.

Удвох вони приїхали з Києва на своєму автомобілі. Михальчевський заперечує свою провину і причетність до будь-яких злочинів.

Нагадаємо, Михальчевський став "міністром охорони здоров'я" відразу після анексії Криму. Прокуратура інкримінує йому державну зраду. Також ЗМІ стверджують, що Михальчевський не тільки створив схему щодо вилучення українських паспортів у жителів півострова, а й вимагав за медичні послуги гроші.

Михальчевський народився в Скадовську, закінчив Кримський державний медичний інститут, факультет лікувальна справа. Працював лікарем-ординатором спочатку в Скадовську, потім у Сімферополі. У 2003 році Михальчевський став заступником головного лікаря Республіканської клінічної лікарні ім. Семашка. З 2012 по 2014 роки був директором республіканської установи "Клінічне територіальне медичне об'єднання Університетська клініка".

Читайте АСН в Google News