У маршрутках Тернополя за проїзд доводиться платити двічі, а то і тричі за раз

06.01.2018, 07:45

Звичайне невміння користуватися валідаторами і карткою для проїзду в Тернополі призвело до того, що з рахунків громадян знімалися більші суми, ніж потрібно, кажуть мешканці міста. Про це написав у соцмережі користувач Ігор Краснопірка.

"Відкрив секрет, як знімає по 2 рази ... водії не вміють користуватися: підводить раз спереду, а потім, коли відриває чек, то знімає другий раз ... знову поскандалити довелося, щоб повернути гроші ...", - написав він . Йдеться про картку тернополянина "Файна карта", повідомляє сайт 0352.

Як виявилося, пристрій, що зчитує бачить картку не тільки при безпосередньому контакті, а й на відстані 10 см. А оскільки водії маніпулюють карткою, то пристрій знімає за проїзд скільки разів, скільки провели карткою поруч з валідатором.

"Шановне керівництво, що ввели інновацію проїзду в громадському транспорті міста Тернополя за допомогою електронних квитків, наполегливо Вас прошу навчити водіїв маршруток знімати кошти за проїзд один раз, а не два, або навіть три рази, тому що яка ж тут економія виходить. Ось, наприклад, тільки у мене знову проїзд коштував 8 грн", - написав інший користувач. "Напевно краще б в маршрутках поставили такі валідатори як в тролейбусах, там квиток не треба відривати, він легко виймається", - додає Роман Керничний.

Читайте АСН в Google News