Молодий харків'янин живцем спалив знайомого, який над ним насміхався

05.01.2018, 10:14

У Харкові 24-річний чоловік живцем спалив знайомого, тому що йому здалося, що той над ним насміхався. Про це повідомили в прес-службі прокуратури Харківської області.

На вимогу прокуратури суд взяв під варту молодого чоловіка. Правоохоронці з'ясували, що увечері 26 грудня 2017 року підозрюваний зустрів у магазині знайомого, з яким свого часу він не «поділив» жінку, а тому між ними склалися неприязні стосунки. Знайомий випивав з друзями і щось розповідав, дивлячись в бік хлопця. Потім всі голосно сміялися.

Підозрюваному здалося, що знайомий розповідає своїм друзям образливі історії про нього, розсердився і вирішив вбити «кривдника». Дочекався, поки чоловік піде додому, і пішов за ним. По дорозі купив бензин і налив його в пластикову пляшку з-під пива, яке попередньо випив.

«У дворі будинку молодик знайшов металеву палицю й увійшов з нею в приміщення. Там він побачив свого «кривдника» і вдарив його палицею по голові. Господар впав на підлогу. Зловмисник продовжив його бити. Коли жертва перестала чинити опір, молодик відтягнув його в сарай і кинув у льох. Потім облив жертву бензином і підпалив. Коли «кривдник» почав голосно кричати від болю, а приміщення льоху затягнуло димом так, що стало важко дихати, молодик пішов», - розповіли в прокуратурі.

Чоловік помер від опікового шоку. Максимальна санкція статті передбачає довічне позбавлення волі.

Читайте АСН в Google News