Українці зможуть подивитися трансляцію Олімпіади-2018

03.01.2018, 11:39

Між медіакомпаніэю Discovery Communications і ВАТ «Національна громадська телерадіокомпанія України» було укладено угоду про трансляцію зимової Олімпіади-2018 і літньої Олімпіади-2020. Про це повідомили в прес-службі телекомпанії.

Договір про покупку прав на трансляцію в Україні зимових Олімпійських ігор-2018 і літніх Олімпійських ігор-2020 був укладений з провідною глобальною медіакомпанією Discovery Communications, в портфоліо якої входять телеканали Eurosport.

Завдяки документу трансляція Олімпіади буде відбуватися майже на всій території України. Хід змагань транслюватиметься у форматі SD і HD-Сімулкаст на сайті телеканалу. Телеканал покаже важливі зустрічі і фінальні етапи головних змагань з різних видів спорту, загальна тривалість яких складе не менше 100 годин.

Особлива увага буде приділятися найпопулярнішим в Україні видам і виступам спортсменів національної олімпійської збірної. Крім того, спостерігати за подіями Олімпіади глядачі зможуть в ефірі спортивних телеканалів Eurosport 1 і Eurosport 2.

Читайте АСН в Google News