Заручників у Харкові захопив колишній в'язень

31.12.2017, 09:59

Особу чоловіка, який вдень 30 грудня захопив заручників у будівлі відділення «Укрпошти» в Харкові встановлено - це 40-річний місцевий житель, колишній в'язень. Раніше чоловік вже був судимий за різними статтями Кримінального кодексу України, повідомляє прес-служба поліції Харкова.

«Зазначена особа вела антисоціальний спосіб життя. Раніше чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за наркозлочини. Він живий і здоровий, отримав незначні пошкодження в ході затримання і зіткнення з одним із заручників, який його намагався утримувати. Затриманий, цілком ймовірно, потребує допомоги психіатрів», - розповів глава Управління Нацполіції в Харківській області Олег Бех.

Нагадаємо, 30 грудня близько 14:40 до відділення «Укрпошти» на вулиці Шевченка в Харкові з метою пограбування увійшов чоловік у масці. Потім зловмисник забарикадувався в відділенні і заявив про захоплення дев'яти заручників (7 дорослих і 2 дітей). Під час переговорів поліцейським вдалося переконати злочинця відпустити двох дітей і трьох жінок. За цим фактом слідчим управлінням ГУНП в області розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 147 КК України (захоплення заручників).

Читайте АСН в Google News